Elverum med tap i Frankrike – Norsk Topphåndball

Elverum med tap i Frankrike

Elverum dro til Frankrike for å kjempe om nye to poeng i den jevne gruppe A. Lagene fulgte hverandre til 7-7 og det vippet litt frem og tilbake i denne perioden. Elverumsgutta hadde en fantastisk innstilling. Etter dette var det Montpellier som tok mer og mer over i den temporike kampen. Elverum forsøkte seg litt i 7 mot 6 uten særlig hell, og Hugo Descat og hans lagkamerater kunne rykke fra til 12-8 etter ca 15 minutter av kampen.

Nevnte Descat var helt enorm denne kvelden, og Elverum slet veldig med å stoppe den franske ballkunstneren ute på venstrekanten. Bortelaget fra Norge lå for det meste under med hele 5 mål i 1.omgang, men Stig Tore Moen Nilsen og resten av hans lagkamerater hadde en sterk sluttspurt og lå «bare» under 19-16

Den andre omgangen startet fint for Elverum, men det skulle snu fort. Svenske Karl Wallinius sørget for at hjemmelaget igjen kunne ha en komfortabel ledelse på fem mål, etter bare fem minutter spilt. Selv om Elverum ble halsende etter i store deler av kampen så viste de glimt av storhet. Spesielt Tobias Grøndahl var veldig god fra straffemerket, og han hadde noen finter som virkelig sendte franskmennene ut for å kjøpe fransk hotdog.

Men selv om Grøndahl showet så klarte ikke Elverum å ta inn de nødvendige målene for å ta poeng i Frankrike. Vertene viste seg å være et meget habilt lag, som var flere hakk bedre enn Elverum. Etter hvert som kampen gikk så forsøkte Børge Lund alt han kunne for å komme inn igjen, men målvaktsbytte, 7 mot 6 og alle andre taktiske grep var ikke nok denne kvelden.

Elverum tapte til slutt 39-32 i en god kamp fra begge lag. Nå gjelder det å nullstille nå som Morten Nergaard og hans Halden venter i Terningen Arena. Takk til alle som fulgte oss. Vi skal reise oss! HEIA ELVERUM!!

Kampfakta:

Elverums lag: Thorsten Fries, Emil Kheri Imsgard – Tobias Grøndahl (7) Dominik Mathé (5) Stig-Tore Moen Nilsen (5), Eric Johansson (4), Endre Langaas (3), Sindre Heldal (3), Christopher Hedberg (1), Kristian Hubert Larsen (1), Josip Vidovic (1), Niclas Fingren (1).
Toppscorer Montpellier: Hugo Descat 11.