Elverum ga tyske TWH Kiel en god kamp – Norsk Topphåndball
Emil Kheri Imsgaard gjorde det i en periode vanskelig for TWH Kiel å sette ballen i mål. Her fra en tidligere kamp. Foto: NTB/NHF

Elverum ga tyske TWH Kiel en god kamp

Elverum ga tyske TWH Kiel en god kamp, men det holdt ikke helt inn for det norske laget i mesterligaen.

I sin andre kamp i Champions League møtte Elverum storlaget TWK Kiel i Tyskland. Det tyske laget huser blant annet de norske landslagsspillerne Harald Reinkind og Sander Sagosen.

Det norske laget fikk en god start på første omgang, hvor de satte kampens to første mål. De beholdt ledelsen omtrent halvveis ut i omgangen. Etter 14 minutter scoret Kiel og stillingen stod 11-11 og uavgjort for første gang i omgangen.

To målløse angrep senere kom Kiel foran med ett, da la Børge Lund ned timeout-kortet. Etter timeouten ble det gjort målvaktsbytte og Emil Imsgaard inn i målet for Elverum.

Imsgaard stod godt bak i målet og stoppet flere av Kiels sjanser både alene med målvakt og bak forsvaret. Lagene kjempet angrep for angrep, men med fem minutter igjen av omgangen kom Elverum foran med to. De siste angrepene i omgangen hadde det norske laget et par tekniske feil og Kiel benyttet disse sjansene godt. Første omgang endte uavgjort med stillingen 20-20.

I andre omgang havnet Elverum tidlig bak, og etter ti minutter lå Kiel foran med fire og stillingen 28-24. Omtrent halvveis ut i andre omgang begynte Elverum opphentingen, men kom ikke nærmere enn to mål før Kiel igjen gikk opp i en firemålsledelse.

Ledelsen beholdt det tyske laget resten av kampen, og økte med ett rett før kampslutt. Den målrike kampen endte 41-36.

Elverum spiller sin neste kamp i Champions League 29. september klokken 20:45 mot Zagreb i Kroatia.