Eivind Tangen i storform – scoret 10 mål mot Aalborg – Norsk Topphåndball
Arkivfoto

Eivind Tangen i storform – scoret 10 mål mot Aalborg

Eivind Tangen med 10 mål da Skjern vant over Aalborg lørdag ettermiddag. Dette var den tredje av seks sluttspillkamper i HTH Herreligaen.

Aalborg sto med 19 seire på rad før lørdagens kamp.  Lørdag ettermiddag ble denne seiersrekken brutt.

Skjerns håndballherrer har lenge hatt problemer med å vinne over Aalborg. På snart tre år har de ikke klart å ta poeng fra de regjerende mesterne, men lørdag kom endelig seieren.

Skjern gikk til pause med en knapp ledelse på 17-16, og andre omgang ble tett, før hjemmelaget til slutt dro i fra de regjerende mesterne.

Dermed går Skjern forbi Aalborg og tar førsteplassen i sluttspillgruppe 2 med halvparten av kampene spilt. Skjern har sju poeng, mens Aalborg har seks.