EHF-eventyret over for Storhamar

Tekst: Erik Norum Martinsen/Storhamar
Foto: Stian Bye Høgsveen

19. februar 2021

Storhamar skulle i utgangspunktet spilt siste kamp i gruppespillet borte mot russiske Astrakhanochka den 20. februar. Ettersom de fortsatt sitter i karantene etter hjemkomst fra Romania, gjorde dette det umulig for Storhamar å spille kampen på oppsatt dato.

EHF har bestemt seg for at alle kamper i gruppespillet skal være ferdig spilt innen 21. februar. Klubben har gjort alt vi kan for å få flyttet kampen, men EHF har ikke vært villige til å utsette kamper. Vi har gjort alt vi kan for å klare å gjennomføre alle kampene, hvor vi blant annet har spilt to dobbeltkamper i Tyskland og en ny kamp i Romania på bare noen få dager.

Ettersom Astrakhanockha kampen ikke vil bli gjennomført, har vi ingen muligheter for videre avansement i European League, og årets EHF eventyr stopper her.

Det vil si at Baia Mare kampen ble vår siste Europa-kamp for i år. Men jentene har absolutt gjort en hederlig innsats og bevist at klubben har noe i Europa å gjøre. Vi har vunnet to kamper i årets European League mot henholdsvis Astrakhanockha hjemme, og mot Thüringer.

Nå vil alt fokus være i Rema 1000 ligaen, og Storhamar er motiverte for å kjempe alt vi kan i det som gjenstår av sesongen.