Dramatisk avslutning mellom Follo og Oppsal søndag kveld – Norsk Topphåndball

Dramatisk avslutning mellom Follo og Oppsal søndag kveld

Det var en veldig motivert gjeng på jakt etter poeng som tok imot Oppsal i Stil Arena. Med sesongens fyll hallen prosjekt og nesten 1000 tilskuere lå rammene til rette for en forrykende håndballkamp.

Follo Damene kom godt i gang og tok kommandoen fra start. Oppsal holdt følge de første ti minuttene. Etter 10 minutter begynte hjemmelaget sakte, men sikkert å feste et grep om kampen. Lagene går til garderoben til halvspilt kamp på stillingen 17-13.

Veldig bra med publikum i hallen i kampen mot Oppsal. Foto: Heidi Ringlund

Hjemmelaget hadde en god pauseprat. De går rett fra 17-13 til 22-13. Det var nok mange blant de nesten 1000 på tribunen som tenkte at kampen var avgjort og Follo Damene kunne bokføre de fårste 2 poengene.

Martine Kårigstad Andersen blir toppscorer og kåres til hjemmelagets beste spiller. Foto Heidi Ringlund

Oppsal ville det annerledes. Oppsal tok ut hjemmelagets toppscorer Martine Kårigstad Andersen ut av kampen med merke stokket det seg for angrepet til hjemmelaget. Oppsal dro innpå, og usikkerheten begynte å bre seg hos de rødkledde. Med to og et halvt minutt igjen å spille hadde de tatt igjen hele forspranget og er helt oppe på uavgjort på stillingen 28-28. Det ble mye neglebiting både blant de røde og blå supporterne de siste minuttene. Lagene hadde to muligheter hver til å avgjøre kampen til sin favør, men ingen av lagene lykkes å avgjøre så kampen ender med poengdeling og 28-28.

Bonden og Snekkern gjør nok en gang en fantastisk jobb med å holde stemningen oppe. Foto: Heidi Ringlund

For hjemmelaget føltes det nok som å miste ett poeng når kampen var over. Når man får fordøyd skuffelsen kan man tross alt glede seg over at de klarte å skaffe seg sitt første poeng, og det er en ny mulighet mot Flint i Stil Arena neste søndag.