Det kan bli veldig tett i toppen etter onsdagens to kamper – Norsk Topphåndball

Det kan bli veldig tett i toppen etter onsdagens to kamper

Midt inne i en Europa-cup og Champions League periode finner vi to REMA 1000-liga kamper sånn midt i uken.

Drammen – Sandefjord i Drammenshallen kl 18:00

Hjemmelaget har ikke tapt en kamp siden 05.september tapet for Fjellhammer. I perioden etter det har de vunnet tre NM-runder, en 2.runde kamp i europacupen og fem REMA 1000-liga kamper. Kristian Kjellings gutter ligger før onsdagens kamp pent plassert på fjerdeplass på tabellen med 10 poeng.

Sandefjord tok sesongens første seier (av noen omtalt som en sjokk-seier) hjemme mot Haslum sist søndag. Det var i tillegg en seier av den overbevisende typen da de vant hele 30-22. Dermed klatret de fra sisteplass til 12.plass og ligger nå bare ett poeng fra kvalifiseringsplassen.

Vi sier som Sandefjord «Ligger det en overraskelse på lur i Drammen?»

Kampbilletter finner du i Drammen sin app, eller du ser den via Direktesport.no

Runar Sandefjord – Bækkelaget i Runarhallen kl 19:00

To poeng skiller onsdagens lag i Runarhallen. Hjemmelaget ligger pent plassert like under serielederen. Og vil med seier i kveld sånn rent poengmessig komme ajour med Elverum.  Men da med en kamp mer spilt. Runar har kun ett tap for sesongen, det var borte mot Kolstad.

Bækkelaget jakter oppover på tabellen og seier nummer tre på rad i REMA 1000-ligaen. De har en bortekamp i europacupen mot Østeriske Fivers (en kamp de for øvrig vant) som oppladning til onsdagens hjemlige runde.

Statistisk så har oppgjørene mellom de to lagene vært av det jevne slaget, men der Bækkelaget har trukket det lengste strået på to av fem forsøk, Runar har en seier og de to siste har endt uavgjort. Her blir det spennende fra start til slutt – tror vi.