Det ble tøft i Kristiansand mot Vipers søndag kveld – Norsk Topphåndball

Det ble tøft i Kristiansand mot Vipers søndag kveld

Søndag 27. mars var det klart for den utsatte kampen mot Vipers Kristiansand i Aquarama arena. Et gjensyn med Mina Hesselberg som byttet ut den røde drakta for å bli med Vipers i rosa.

Mange hadde håpet på en reprise av første omgangen i Stil Arena hvor alle var lettere sjokkert med at hjemmelaget ledet med ett mål når lagene gikk til pause. Det håpet forsvant fort da Vipers raskt gikk opp i en 4-1 ledelse. Gjestene fra Follo klarte å holde samme avstanden til halvveis i omgangen før Vipers dro ifra det siste kvarteret. Lagene gikk i garderoben for å hvile på stillingen 16-8.

I den andre omgangen dro hjemmelaget fra jevnt og trutt. Hjemmelaget straffet bortelaget brutalt for alle feil og luften gikk litt ut av Follo Damene utover kampen. Kampen ebber ut på stillingen 43-19.

Det var på ingen måte uventet at det ble en busstur tilbake til Langhus uten poeng, men vi hadde vel håpet at gjestene fra Follo skulle fått til et litt bedre resultat enn 43-19 som kampen endte med.

Martine Kårigstad Andersen blir toppscorer og kåres til Follo HK Damers beste spiller. Foto Heidi Ringlund

En lokal jury i hallen kåret Martine Kårigstad Andersen til Follo HK Damers beste spiller. Hun ble også gjestenes toppscorer.