Det ble en tøff åpning for Vikhammer i 1.divisjon – Norsk Topphåndball

Det ble en tøff åpning for Vikhammer i 1.divisjon

Tekst: Vikhammer Håndball

Vikhammer hadde tatt turen til Tønsberg og Nøtterøyhallen for å spille lagets første kamp i 1.divisjon noensinne. Det ble et tøft møte med ett av de antatte topplagene i divisjonen.

Nøtterøy Håndball har de siste sesongene spilt Eliteserie og vært i toppen av 1.divisjon flere ganger. Når kampen starter er vi ikke helt påskrudd og kommer kjapt bak 3-0, men vi jobber oss inn i kampen igjen og etter 11 minutter er stillingen 6-5 til hjemmelaget. Da kommer en dårlig periode fra oss, med mye skuddbom og noen tekniske feil som blir straffet hardt av ett Nøtterøylag som vet å utnytte det. Til pause er stillingen 17-8.

I pausen blir vi enige om å legge om forsvarsspillet, høyne intensiteten i ankomsten og løpe mer.

Guttene viser at vi er her for å krige, spille god håndball og gjøre en god jobb i denne divisjonen. Etter 11 min av 2.omgang er stillingen 21-18. Vi fortsetter det gode spillet fremover, men Nøtterøy våkner litt til etter dette, så lagene følger hverandre med 3-4-5 målsledelse til hjemmelaget.

Vi kommer aldri helt opp i ryggen på Nøtterøy, og de kan til slutt slippe jubelen løs. Stillingen ble 32-26 til slutt, men vi kan ta med oss 40-45 gode minutter.

Vi vinner 2.omgang med tre mål (15-18), så det er mye å bygge videre på her!

Lasse Ross Hønstad blir av den lokale juryen kåret til VHKs beste spiller med 6 mål. Nicolai Daling hadde også 6 mål i sin debutkamp for VHK.

Andre målscorere: Einar Brevik 4, Stian Mogen 3, Morten Norum & Dino Saric 2, Nino Kazazic, Hans Petter Devle & Yonas Tewodros 1. Nå er det ny to treningsuker til første hjemmekamp, mot Herulf Moss søndag 20.09 kl. 1600. Det er bare å sette av dagen, det kommer til å bli gøy enten dere er i hallen eller ser oss på stream. Vi gleder oss