Det ble bare nesten for Jonas Wille og Mors-Thy

Av: E. Fossnes/NTH

Danske Mors-Thy som ledes av tidligere Halden-trener, Jonas Wille, holdte på å slippe en liten bombe i den danske ligaenforiige helg kveld.

Anført av en god Mads Hoxer Hangaard, skapte bortelaget trøbbel for Sebastian Barthold og co.

Til pause hang gjestene så vidt med, og lå under med fire mål. Ut over i andre omgang skulle det derimot bli mye tettere. Laget fulgte hverandre gjennom de tretti gjenstående minuttene, og det så ut som at det skulle bli poengglipp for Aalborg.

Men som så mange ganger før, skrudde Aalborg opp tempoet. Hjemmelaget som så langt er ubeseiret i den danske ligaen, endte opp med å stikke av med to poeng.

28-26 ble stillingen da klokken viste fulltid.

Tidligere PSG-proff, Henrik Møllgaard ble toppscorer for hjemmelaget med sine seks scoringer. Norske Sebastian Barthold noterte seg for to scoringer.

TOPPSCORER: Henrik Mølgaard stod for seks scoringer. FOTO: Johnny Tauman / rykindribe.dk

«Det er ergerlig»

Jonas Wille var naturligvis en skuffet mann etter oppgjøret. Den norske treneren øynet muligheten til å hente «bonuspoeng» i Jutlander Bank Arena.

-Vi spiller en god kamp, og føler at det er situasjoner, som vi burde ha avverget defensivt, som gjør at vi kunne hatt fått et poeng. Det er ergerlig på en dag, hvor vi hadde muligheten, fortalte Wille til klubbens hjemmeside.

Han beskriver videre hvordan det var 5-6 situasjoner defensivt hvor det ble sluppet inn inn unødvendige mål. Men til tross for tapet, var Wille fornøyd med sitt mannskap.

-Vi spiller en god kamp mot en veldig god motstander, og om noen timer er vi sikkert fornøyde, sa Wille etter kampslutt.

Mors-Thy ligger foreløpig på en sjuende plass i den danske toppdivisjonen.

Lørdag 26.09 får Mors besøk av Ribe-Esbjerg. Da får Sander Øvregjordet og de andre Mors-Thy spillerne muligheten til å revansjere tapet.

Episode 5 av TettPå Håndball er ute nå!about:blankFacebook URL

TettPå episode 5

Episode 5 av TettPå Håndball er ute nå! Se den her!

Posted by Norsk Topphåndball – www.topphandball.no on Tuesday, 22 September 2020

Innbygget innhold fra facebook.com kan ikke forhåndsvises i redigeringsverktøyet.