Arkivfoto: Einar Kvalheim

«Den aller viktigste sesongavslutningen» eller play-off om du vil, starter torsdag kveld

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
27. april 2022

Haslum Bærum Damer – Levanger i Nadderud Arena kl 18:00

Da sesongen var ferdig skilte det åtte poeng mellom Haslum på tredje plass og Levanger på fjerde plass. Når de nå går inn i play-off konkurransen så er det (nesten) med blanke ark.

Haslum jentene stiller til kamp med ett poeng på blokken mens Levanger må sette inn ett ekstra gir eller to i kampen om kvalifiseringsplassen. Som fjerdemann på tabellen blir de å gå inn i play-off uten poeng.

Forrige gang Levanger var på besøk i Nadderud Arena ble de sent nordover igjen uten poeng, mens Haslum fikk med seg ett poeng hjem etter returoppgjøret nå i februar.

Billetter til oppgjøret i Nadderud Arena finner du hos hjemmelaget. Har du et Amedia abonnement ser du kampen via Direktsport.no sine systemer. Et siste alternativ er handball.no/live som fortløpende oppdaterer deg på det som er verdt å vite fra Nadderud Arena.

God kamp!

Tertnes Håndball Elite – Larvik i Åsane Arena kl 18:30

Etter sammenhengende 30 år i elitedivisjonen i Norsk håndball skal Tertnes torsdag ut i det de selv kaller «sin aller viktigste sesongavslutning», nemlig første play-off kamp i REMA 1000-ligaen. Og hjemme i Åsane Arena tar de imot et gammelt storlag i norsk håndball, nemlig Larvik.

Mens Tertnes går poengløse inn i play-off «turneringen» kommer Larvik inn i play-off kampene med full pott, nemlig to poeng. Og mellom de ligger Aker med ett poeng.

På hjemmebane i høst gikk det meste Tertnes sin vei, og de vant med seks mål. Men da det var tid for returoppgjør i Larvik hadde situasjonen snudd, og det var Larvik som gikk seirende ut av det oppgjøret.

Billetter til oppgjøret finner du i Tertnes sine systemer, mens du finner live-overføring av kampen i Direktesport.no sitt system. Men slik som du trenger billett for å se kampen i hallen så trenger du at abonnement for å se kampen hjemme i egen sofa. Og, du, vil du heller følge kampen via handball.no/live så trenger du «bare» internett-tilgang.

God kamp !