Maren Nyland Aardahl, SCM Râmnicu Vâlcea

DELO EHL Champions League er tilbake!

Av: Nikki Schei

Første runde av DELO EHL Champions League for damer spilles i helgen. Åtte innledende kamper av de ti skal gjennomføres i gruppespillet rundt omkring i Europa, med 16 norske jenter som representerer lag i utlandet.

16 lag som skal gjøre opp om den gjeveste tittelen for klubblag og for alle håndballelskere har vi mange høytidsstunder foran oss. Det er veldig morsomt med så mange norske spillere i lagene som skal kjempe om poengene etter de innledende rundene. Av de 16 lagene i gruppespillet er det norske spillere i halvparten (åtte) av klubbene, inklusive Vipers. Lagene med norske spillere er Esbjerg, Odense fra Danmark, Borussia Dortmund og Bietigheim fra Tyskland, Brest fra Frankrike, Ramnicu Valcea fra Romania og Györ fra Ungarn. Det forteller med all tydelighet at norske damespillere er meget attraktive på den internasjonale arenaen. Hvis man ser dette med utelukkende norske øyne så får man selvsagt veldig god matchtrening på høyest mulig internasjonalt nivå, både de som er landslagsspillere og de som gjerne vil inn i landslagssammenheng.

Vipers begynner CL-spillet med bortekamp mot RK Krim Mercator på lørdag den 12. sept. Ole-Gunnar Gjekstad uttalte etter kampen mot Byåsen i går at ‘’Dette var ikke helt på Champion League-nivå’’ så får vi se hvilke grep Vipers tar frem imot helgen.

Topphandball.no kommer tilbake med intervju etter Vipers-kampen og vil følge DELO EHL Champions League fremover!