del II, 5 i pause…..

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
Fortsettelse fra «5 i pause…..»

For å repetere spørsmålene:

Navn:

Klubb:

Posisjon:

Hvordan løser du treningshverdagen denne perioden?

Beste «minne» fra sesongen som har gått?

Først tar vi turen til Elverum

Tobias Grøndahl, ferdig med sin første sesong i Elverum. En sesong der han som midtback har scoret 43 mål på 21 kamper. Om treningshverdagen forteller han at i denne perioden så blir det naturligvis veldig mye alternativ trening. Man bruker det man finner og gjør det beste ut av det. Det kan være alt fra en lillebror, vedkubber og colaflasker. Jeg har heldigvis en mølle tilgjengelig og får løst kondisjonstreningen på den måten. Styrketreningen går mye på å bruke strikker og egen kroppsvekt ettersom det ikke er vekter tilgjengelig.  Når det gjelder minner fra sesongen, sier Tobias at «vi har opplevd mye bra dette året, men jeg må nok si at det å ta gull i cupfinalen er det beste minne fra sesongen som har gått, selv om det også var utrolig kult å spille i Håkons hall foran så mange».

Foto: Elverum Håndball
Før vi sveiper innom Drammen en tur

Lasse Larsen Thorsbye med fem sesonger i

Drammen HK. Der han bekler opptil flere posisjoner – og ramser opp

linjespiller, bakspiller og vikar på kant.  Det har blitt 19 mål på 19 kamper

Om den nye treningshverdagne sier han «Det blir mange økter i hagen med egen kroppsvekt, kast med ball på husvegg og joggeturer langs Drammenselva. Kjæresten min er i samme situasjon, så vi får heldigvis trent en del sammen».  

Beste minne fra sesongen er helt klart den etterlengtet seieren mot Haslum etter to sure tap i høstsesongen.  

Lasse = nr 28. Foto Drammen HK

Siste mann ut i dag er Aksel Horgen, med fem sesonger i Drammen HK. Der han fra høyre kanten har satt inn 108 mål på 21 kamper. Treningshverdagen? Jeg er så heldig å ha alt jeg trenger av utstyr til å få kjørt styrketrening hjemme hos mamma og pappa. Utenom det så blir det mye ulike løp og trening ute i denne perioden hvor man ikke har tilgang til hall. Beste minne for sesongen? Det er kanskje vår første seriekamp borte mot Fyllingen. Ligger vel under med en 5-6 mål godt ut i 2.omgang, men så klarer vi å stenge igjen bakover og vinner tilslutt komfortabelt. Det var en veldig viktig og god lagseier som ga oss en perfekt start på sesongen.

Aksel = nr 25. Foto: Drammen HK
Fortsettelse følger…..