De unge viste ingen frykt mot Vipers – Norsk Topphåndball

De unge viste ingen frykt mot Vipers

Det var lite tvil om før kampen at Vipers ville stikke av med to poeng. Et ungt Byåsen mannskap visste likevel til tider frem godt spill å gjorde gode valg som måtte glede vårt trener team.

En to minutter helt i starten gjorde at Byåsen havnet bak med tre mål. Da trodde nok mange at dette kunne bli en lang og tung dag på jobben. Med temposkifter og tålmodighet fikk Byåsen dradd litt i forsvaret til Vipers som gjorde at Julie satte to og Andrea et mål , så var Byåsen tilbake i kampen. Julie og Dina varierte fint mellom hvem av dem som satte i gang spillet og ball flyten var god . Det ble tjue gode minutter mot et meget sterkt Vipers. De siste ti minuttene av første omgang ble det litt mer løping i mellom og korte angrep som ikke går mot et så sterkt mannskap uten at du blir hardt straffet. Imponerende tempo til tider på Vipers sitt ankomst spill. ( 19 – 10 til pause )

Når du har en benk som i en timeout kan sette innpå Nora Mørk , Jeanett Kristiansen og Marta tomac. Da har du en bredde kun de beste lagene i verden besitter.

Andre omgang fortsetter litt som i første . Byåsen har nå flere spillere som ønsker å bruke denne dagen til å se hva som er mulig å få til å er uredde i sine dueller og de tør å ta duellene . Bakover tettes det til tider bra og flere av stjernespillerne på Vipers havner sidelengs i sine satsinger. Det blir ikke en omgang der Vipers kjører over Byåsen , men heller en omgang der vi ser at utviklingsarbeidet som gjøres i Byåsen Håndball Elite igjen er i ferd med å finne typer som har tøffe hoder å uredd går til verks i sitt spill. Andre Holm Aune viser igjen at det som skjedde borte mot Oppsal ikke var en tilfeldighet. Kristin Loraas Eiriksson blir instruert til å bli enda mer direkte og viser mer av sitt potensial . Det blir en godkjent andre omgang og kamp der vi håper at Byåsen Håndball Elite sine spillere har en god følelse i dag. ( 14 – 11 )

Nå blir det en ukes trening før Byåsen skal møte Fredrikstad borte. Det vil gi oss en klar pekepinn på hvor vi står i årets sesong. Det er bare å glede seg. Laget sto godt frem i går og det vil helt sikkert legges en god slagplan mot et lag som vi allerede har spilt to kamper mot i oppkjøring.

Noen svar vil vi tro Atle Oliver Johansen fikk etter gårsdagens hjemmekamp. Nå vil nok vår trener duo bruke neste uke godt. Vår oppmann Odd var helt sikkert fornøyd også vil vi tro. (Foto av Andreas Kristoffer Berger )

(Front bilde Foto av Andreas Kristoffer Berge )