Byåsen tok kontroll – Norsk Topphåndball

Byåsen tok kontroll

Kveldens resultater:
Oppsal – Byåsen: 25-33
Dette skriver Oppsal etter kampen: Oppsal yppet seg litt innledningsvis, men Byåsen tok solid kontroll utover i kampen. Oppsal holdt følge med Byåsen de første ti minuttene, men så ble det flere tekniske feil, noe Byåsen visste å utnytte. Vel midtveis i omgangen hadde gjestene opparbeidet en ledelse på sju mål, men Oppsal brakte ny spenning i kampen ved å avslutte omgangen best. Pausestilling: 11-14. Oppsal hang godt med også i starten av den andre omgangen, men midtveis tok gjestene for alvor grep. Bortelagets ledelse økte raskt, og Byåsen kunne kontrollere inn til en komfortabel seier 25-33

Follo – Molde: 21-28
Hjemmelaget holdt ikke mot Molde, og Molde kunne ta med seg 4 poeng på 4 dager. Likt som forrige kamp mot Vipers, sliter Follo litt i første omgang, mens de klarer å heve seg i andre omg. Follo blir dermed liggende nederst på tabellen, og trenger sårt poeng for å holde plassen i Rema 1000-ligaen.

Tertnes – Vipers: 26-37
Etter kampen skriver Vipers: Vipers er naturligvis alltid favoritter i kamper i hjemlig serie, men etter de siste bortekampene mot Tertnes var det klart at Vipers-jentene måtte være på sitt beste for å ta med seg alle poengene hjem. Det var de definitivt i den første omgangen. Til slutt ble det en komfortabel seier for Vipers-jentene. 26-37 ble sluttresultatet, etter gjestene viste sin klasse i åpningsminuttene av begge omgangene. Og nå kan fokuset flyttes mot Team Esbjerg som kommer på besøk i Aquarama førstkommende lørdag.

Aker – Storhamar: 21-33
Storhamar var best mot Aker, men hjemmelaget holdt godt med til pause. Da sto resultatet 11-15, og bortelaget hadde ikke klart å riste av seg Aker. Men etter pause var det Storhamar som dominerte, og viste hvem som skulle ha med seg poengene hjem!