BREDELI: – En utrolig forvandling – Norsk Topphåndball
Bredeli, SVele

BREDELI: – En utrolig forvandling

TV2 sine parhester Harald Bredeli og Bent Svele var ikke i tvil om hvilket lag som var best i Terningen Arena onsdag kveld.

– En utrolig forvandling André Jørgensen har gjort siden den skuffede kampen påskeaften. De holder Elverum nede på 24 mål. ØIF Arendal slår tilbake og presser frem en fjerde finale, sa Bredeli drøye minuttet før slutt.

ØIF Arendal vant til slutt 30-25 over Elverum og er dermed sikret en ny finale lørdag kveld. Den har avkast 19:15 i Sparebanken Sør Amfi. Premisset er likt lørdag som før kveldens kamp. Elverum blir sluttspillmestere ved seier, men om ØIF Arendal vinner på ny lørdag venter en femte og avgjørende finale i Elverum neste tirsdag.

Flere stod frem
Håndballekspert Bent Svele trakk frem perioden mot slutten av første omgang og starten av andreomgang som avgjørende for kampbildet. ØIF Arendal vant 6-0 i perioden og snudde kampen.
– Flere har stått frem samtidig og da er ØIF Arendal så gode at de kan tukte, oppsummerte Svele på TV2 Sport 2 sin direktesending.

Leverte
For det var liten tvil om at ØIF Arendal hadde revansjeplaner i kveldens finaleoppgjør. På forhånd var det få som trodde at ØIF Arendal kunne tukte Elverum i det som skulle bli en gullfest i Terningen Arena. Den spådommen fikk blod på tann da Kasper Thorsen Lien satt inn 1-0, men ØIF Arendal hang med seriemesteren, snudde kampen og ledet 15-13 til pause. I andre omgang fortsatte ØIF Arendal med å beholde roen fremover samtidig som Kristijan Jurisic spilte seg stort opp i ØIF-målet.
– Nå handler det om å mobilsere på Sørlandet og fylle Sør Amfi, sa Svele videre.

Vi er enig! Billetter kjøpes om litt i ØIF-appen eller her på nettsiden.