Blytung seriepremiere for Haslum – Norsk Topphåndball

Blytung seriepremiere for Haslum

Runar – Haslum 33-20 (14-12): Førsteomgang var jevn, intensiv og tøff. Andre omgang var strake motsetningen.

Til pause ledet hjemmelaget med bare to mål – og kampen var helt åpen. I løpet av det første kvarteret etter hvilen scoret Runar ti mål mot Haslums tre mål. Dermed var det nærmest natta for Bærums-laget.

– Vi blir for små og for veike. Dessverre får vi igjen en dårlig start på andre omgang som knekker oss i tillegg til at vi gjør masse tekniske feil, oppsummer en naturlignok skuffet hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno på telefonlinjen fra Runarhallen.

I et forsøk til å komme tilbake tok Tom-Eirik en time out allerede etter seks minutter i andre omgang (på stillingen 18-12 til Runar). Der sa han klart ifra at gutta gjorde det vanskelig for seg selv – uten at det hjalp nevneverdig.

For bare seks minutter senere (på stillingen 22-14 til Runar) måtte treneren ty til en ny time out. Der etterlyste han mer energi og samhandling – men dessverre uten at Haslum viste seg fra en bedre side.

Åtte mål i en omgang er slett ikke hverdagskost for Bærums-laget.