Blir Levanger første lag som slår Bærum? Forhåndsomtale 1. div kvinner – Norsk Topphåndball

Blir Levanger første lag som slår Bærum? Forhåndsomtale 1. div kvinner

Foran runden 1. divisjon kvinner.  Kampene spilles søndag 25. oktober

Kl. 13.00 Voldahallen

Volda fikk stryk i toppkamp mot Bærum sist, mens Randesund fikk sin første 2-poenger for sesongen da det ble seier 25-20 over Fjellhammer.  Fortsetter poengfangsten når de søndag møter Volda?  Hjemmelaget har spilt meget godt i forsvar, men har scoret færre mål enn ønskelig.  Blir det en målfattig kamp, vil Volda ta hjem seieren.  Får Randesund tettet igjen bakover og får løpt, så kan seieren fort gå til Sørlandslaget.

Kampens profiler: Mina Mjærum (Volda) og Mina Pauline Gregersen (Randesund).

Kristine Håheim Vike (Volda): – Vi forventar ein fartsfylt kamp. Det er to lag som er glade i å springe. Så her må ein kome seg både fram og tilbake. Vi forventar at vi skal fortsette med det gode forsvarspelet, og håpar på betring framover. Litt mindre tekniskefeil skadar jo ikkje

Anne Charlotte Rosenvold (Randesund): – På søndag møter vi Volda. Vi møtte de i en treningskamp allerede i august og fikk erfart at de er et tøft lag å spille mot. Derfor er vi forberedt på en tøff håndballkamp mot et godt Volda lag. Vi har forberedt oss på å møte et tøft forsvarsspill og et temposterkt lag i ankomstfasen. Vårt fokus inn mot kampen er å tette igjen bakover og minimere feil fremover slik at vi unngår å bli kontret imot. Vi ønsker å vise oss som er lag som aldri gir opp og kommer til å krige om to poeng. Vi ønsker å fremstå som et hardtarbeidende lag.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kl. 18.00 Trønderhallen

Levanger spilte jevnt med Gjerpen sist, men det endte med 3-målstap.  Bærum vant over Volda med sju mål og stiller de med alle kanonene er muligheten der til å ta nok en seier.  Men de er nødt til være 100% på hele veien, for Levanger har en tendens til å komme tilbake og komme tilbake uansett hvor dårlig det periodevis ser ut for dem.  En kamp som kan vippe begge veier.

Kampens profiler:  Mia Horgøien (Levanger) og Marte Figenschau (Bærum).

Maria Rekkebo (Levanger): -Vi gleder oss til å møte Bærum, som er eneste ubeseirede lag så blir det en fin utfordring. Vi skal gi dem en tøff kamp.  Vi vil fremstå offensive, og gira på å ta to poeng.

Vilde Evensen (Bærum): – Kampen i Trønderhallen på søndag er virkelig en kamp jeg har sett frem til! Jeg hadde 5 lærerike sesonger i Levangerdrakta, og vet med sikkerhet at vi kommer til å møte et motivert lag med flere gode skyttere og mye trøndersk tæl. Selv har vi hatt en god start på sesongen, og vi er supergira på å fortsette poengsankingen. Det er ikke tvil om at det er laget som setter det tøffeste og mest solide forsvaret som vil gå seirende ut av hallen på søndag. Jeg skal ihvertfall bidra til at vi er heltente og klare til å krige i 2x30minutter!