Ingeborg Furunes, Volda

Blir det Volda eller Rælingen?

Av: Nikki Schei
9. mars 2020

Denne helgen er det spillefri i kvinnenes 1.divisjon. Etter den 20. runden er det klart både hvem som rykker opp og hvem som må ta den sure veien ned til 2.divisjon.

Larvik HK og Flint Tønsberg gjør comeback i REMA 1000-ligaen og Fyllingen gjør selskap med Førde og Skrim Kongsberg ned i 2. divisjon.

Spenningen i årets 1. divisjon er nå hvem som tar 3. plassen, Volda eller Rælingen og dermed spiller kvalifiseringskamper mot Sola. Volda har for øyeblikket 29 poeng, et mer enn Rælingen som har en kamp mindre spilt.

I neste runde, den 18 mars, har Rælingen mulighet å ta tilbake 3. plassen i nabo oppgjøret mot Fjellhammer. To lag som kjenner hverandre veldig godt kommer helt sikkert å fighte alle 60 minuttene for å vise hvem som er best på Romerike. Fjellhammer vant for øvrig forrige kamp med et mål, 29-28, så det er både prestisje og muligheten til å ta tilbake 3. plassen som står på spill for de rød/hvite. Volda får i denne runden bare krysse fingrene for at resultatet går deres vei, slik det gjorde i sekund dramaet i runden mot Charlottenlund.