Foto: Svein Erik Fylkesnes

Blir det siste eller nest siste?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
21. mai 2021

Andre kvalifiseringsrunde til REMA 1000-ligaen spilles i helgen

Lørdag 22.mai

Stil Arena kl 16:00 Follo HK – Sandefjord

Follo eller Sandefjord? Sånn omtrent klokken 17:30 på lørdag får vi vite om det blir opprykk eller nedrykk. Follo leder 1-0 i best av tre i kampen om REMA 1000-liga plassen neste sesong.

Kampen i Sandefjord sist onsdag var av det jevne slaget og det var først mot slutten av kampen at Follo fikk det lille overtaket som gjorde at kampen snudde og endte med borteseier 29-32. Det etter at Sandefjord en periode ledet med 4 mål.

«Det handler om å sette sjansene, og vi må ha bedre uttelling fra seks meter» sa Anders Holand Pettersen etter kampen. 

Sandefjord har «kniven på strupen, men kan med seier lørdag få en tredje kamp. Lørdagens kamp ser du på Direktesport.no

ANNONSE:

Søndag 23. mai

Nøtterøyhallen kl 15:30 Nøtterøy Håndball – Viking Håndball

Etter første kampen kunne vi lese på Viking sin hjemmeside «Vi visste at det skulle bli tøft, vi visste at vi møtte et godt Nøtterøylag og vi visste at dette kom til å koste mye. Og det gjorde det».

Det holdt akkurat for Viking hjemme i Stavanger der de hadde «100 tilskuere som føltes som 1000» i ryggen. Oppgaven blir (kanskje?) tøffere under søndagens kamp som skal spilles på Nøtterøy sin hjemmebane.


Lystlunden Arena kl 16:00 Falk Horten – Halden Topphåndball

I den første kampen mellom disse to kom forskjellen på REMA 1000-ligaen og 1.divisjon godt frem. Halden tok kommandoen fra første sekund og gav aldri Falk Horten en liten sjanse en gang. Dermed endte oppgjøret komfortabelt 35-24 til hjemmelaget

Søndag er det ny kamp, denne gang i Horten. Det kan gi det underdog Falk Horten det de trenger for å spille seg til en kamp nummer tre. Klikk deg inn på Direktesport.no for å se kampen.