Blir det sesongens siste kamp? – Norsk Topphåndball

Blir det sesongens siste kamp?

«Gjerpen kan bli tøffe å slå i Skienshallen», sier Tertnes på egne sider om kveldens kamp. En kamp som Gjerpen omtaler som «sesongens viktigste kamp».

Tertens vant det første oppgjøret (i best av tre) i kampen om den siste REMA 1000-liga plassen for 2022/23 sesongen. Det ble en kamp der Gjerpen fikk det første målet, men så overtok Tertnes showet og etter omtrent åtte minutter var det takk for følget. Eller i alle fall nesten, daTertnes var best både framover og bakover resten av første omgang. Og da lagene gikk i garderoben stod det 14-9 til laget fra Bergen.

Men Gjerpen brukte pausen godt og åpnet raskt med å sette omgangens første mål. De bet i tillegg godt ifra seg også i forsvar og gav aldri opp kampen om poengene. Men i en periode på nesten 10 minutter midt i omgangen (og fire mål ledelse til Tertnes) var det fullstendig måltørke for begge lag, før Tertnes satte inn sluttstøtet og tok seieren hjem med 25-19.

I ettermiddag møtes de to til ny kamp i Skienshallen, ingen av lagene har gitt opp og der Gjerpen er klare til å slå tilbake etter tap i første kamp, så håper Tertnes at jentene tar dette hjem på søndag. Så dette vil du ikke gå glipp av. Kjøp billetter i appen til Gjerpen, se kampen på Direktesport.no (her trenger du abonnement) eller følg oppdatering til handball.no/live. Og kampen starter kl 17:00