Blir det ny sluttspill finale på Vipers?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
19. mai 2022

Molde Elite – Vipers Kristiansand i Molde Arena kl 18:45

Sola rystet Storhamar i går, men det gikk bare nesten og dermed er Storhamar klare for sluttspill finalen. Etter alle solemerker blir det Vipers som blir motstander i finalen. Men for all del, kampen i Molde skal spilles først og vi har tatt feil før.

I alle fall, Molde og Vipers møtes i kveld til kamp nummer to i best av tre. Og så langt er det Vipers som leder det kappløpet. Og mellom denne kampen og den første møttes lagene i cup-finalen sist helg. Så kampen i kveld blir det tredje møtet mellom de to klubbene på en liten uke.

Vi kan oppsummere den første kampen med Moldes egne ord, «Elise scoret kampens første mål og Mona sørget for ledelse 2-1, det var de to gangene vi ledet i kampen». Da dommerne blåste av kampen stod det 36-28 i Vipers favør.

Når Vipers kommer til Molde Arena i kveld blir det med cup-finale seieren i bakhodet. Men de sier på egne sider at de regner med at de møter «et hjemmelag som nok vil revansjere det smertefulle tapet i cupfinalen forrige helg». 

Med Vipers i storform og Molde som vil revansjere to klare tap ligger alt til rette for at det skal bli en god håndballkamp i kveld. Billettene finner du i Molde sin app, kampen ser du på TV2Sport1/Play (krever abonnement) og et siste alternativ er handball.no/live sine oppdateringer.