Blir det kvalifiseringsplass på Levanger? – Norsk Topphåndball

Blir det kvalifiseringsplass på Levanger?

Levanger – Reistad i Trønderhallen kl 16:00

Levanger ligger på vippen og kjemper om, i første omgang, fjerde plassen i 1.divisjon. Det er samtidig den siste plassen som får spille kvalifisering til REMA 1000-ligaen neste sesong. Pr i dag ligger de på femteplass, en kamp og to poeng mindre enn Nordstrand. Men skal de greie å spille seg til fjerdeplassen så nytter det ikke å tape relativt gjevne kamper, slik de gjorde mot Fjellhammer på onsdag.

Reistad ligger også litt på vippen, men her er det snakk om å beholde plassen i 1.divisjon. De ligger pr i dag på niende plass med 12 poeng.  På onsdag var de veldige nære på å påføre serieleder Volda sesongens første tap. Reistad ledet til pause, men Volda kom sterkt utover i andre omgang. En omgang som fikk en «målfattig» avslutning, da lagene puttet bare hhv 4 og 3 mål hver det siste kvarteret av kampen. Det hele endte med Reistad redusering og Volda seier med et halvt minutt igjen å spille. Resultatet? 26-27 i Voldas favør.

Da lagene møttes i starten av sesongen ble det poengdeling. Blir de like forlikte denne gangen? Kjøp billetter i hjemmelagets systemer, sjekk ut Direktesport.no for live-overføring eller følg med på handball.no/live for fortløpende oppdateringer.

Og les her hva Levangers Mia Horgøien sier om Levanger og kampen om kvalifiseringsplassen