Foto: Magnus Gulliksen

Blir det avgjort på onsdag?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

Tertnes – Oppsal

Tertnes jakter tredjeplassen mens Oppsal vil trygge sluttspillplassen.

Det gjenstår tre kamper og seks poeng å spille om. Tertnes har fire poeng opp til tredjeplassen mens Oppsal ligger med 15 poeng på syvende plassen, men de er kun ett poeng fra «ingenmannsplassen» (nr ni).

Tertnes har vunnet to av de fire siste kampene, en uavgjort og ett tap. Seiersformen er imidlertid stigende, og de har gått seirende ut av sine to siste kamper.

Oppsal har vunnet tre av sine fire siste kamper, hvem husker ikke den spennende kampen mot Sola der Oppsal vant i absolutt siste sekund av kampen? Og det etter å ha ligget under stort sett hele oppgjøret.

Kampen spilles i Haukelandshallen og starter kl 18:00. Billettene finner du her. Har du ikke anledning til å komme i Haukelandshallen så ser du kampen via Direktesport.no

Les ellers hva Tertnes sier foran ondagens kamp

Vipers – Storhamar

Det gjenstår å spille om seks poeng i årets Rema 1000-liga for kvinnene. Før onsdagens kamp mellom Vipers og Storhamar skiller det seks poeng mellom de to lagene.  

Vi har flere scenarier: Skulle Vipers vinne er alt klart, da er de gullvinnere. Skulle Vipers tape med inntil syv mål er de fremdeles serievinnere. Vinner Storhamar med åtte mål (eller mer) er ingen ting avgjort.

Billettene kjøper du her. Du kan også se kampen via TV2 Sport 2 og Sumo

Og du, Vipers inviterer til gullfest, så vi anbefaler alle som kan å ta turen til Aquarama onsdag kveld.