Foto: Sara Sanderød

Blir det årets første seier til Herulf Moss denne helgen?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
30. oktober 2021

30.oktober

OSI – TIF Viking i Domus Athletica kl 15:30

Et fremadstormende OSI med tre seirer på like mange forsøk tar imot et opprykksjagende TIF Viking som med en kamp mindre spilt ligger på tredje plass på tabellen – men med kun to poeng mer enn vertene i Domus Athletica.

Etter å ha tapt de tre første kampene har Oslo Studentene altså vunnet de tre neste. Nå sist var det Fold som ikke fikk beholde poengene ettersom OSI laget fem mål mer enn det Fold gjorde.

TIF Viking har ikke avgitt poeng siden kampen mot Charlottenlund tidlig i september. Det er også den eneste kampen de ikke har tatt med seg begge poengene fra.

Følg med på OSI sine sider for både billettkjøp og eventuell streaming av kampen.

31.oktober

Sandnes – Fold HK i Sandneshallen kl 16:00

Et ubeseiret Sandens tar imot «nedrykks-truede» Fold i Sandenshallen til kamp om, skal vi si opprykk til REMA 1000-ligaen og/eller videre tilhold i 1.divisjon?

Fold har kun spilt fire kamper i årets serie og det har så langt resultert i fire nederlag. Flertallet etter relativt tette oppgjør, men det har ikke holdt hele veien inn.

Sandnes er det vel ikke så mye å si om i denne omgang. De ha vunnet alle kampene sine til nå, og laget de slet mest med var HK Herulf Moss. Den kampen vant de med «bare» tre mål – på hjemmebane.

Du ser kampen på Direktesport.no, og billettene finner du via hjemmelaget sine sider

Viking Håndball – Falk Horten i Stavanger Idrettshall kl 16:00

Det er vanskelig å ligge mer likt på tabellen enn det disse to lagene gjør. Like mange spilte kamper, like mange poeng, like mange seirer og like mange tap. Viking har scoret fire mål mer enn Falk, og så kommer den «store» forskjellen. Viking har sluppet inn 22 færre mål enn Falk Horten. Derfor ligger Stavanger laget på femte plass mens Falk Horten ligger på sjette.

Statistisk sett så er det nokså likt dødt løp i oppgjørene de to imellom – følg med for hvordan det går søndag ettermiddag.

Du ser kampen på Direktesport.no, og billettene finner du via hjemmelaget sine sider

Vikhammer HK – HK Herulf Moss i Malvikhallen kl 17:30

Vikhammer inviterer laget fra Moss til Malvikhallen og «kampen for tilværelsen» i 1.divisjon. Ja, det er lenge igjen av sesongen og det er tett mellom lagene. I denne kampen har vi et hjemmelag som akkurat ligger på trygg plass mens gjestene fra Moss enn så lenge står uten poeng. Det skiller bare fire poeng mellom de to, så det er all grunn til å stikke i hallen for å se hvordan det går i søndagens oppgjør.

Billettene finner du via hjemmelaget sine sider og følg med der for eventull streaming av kampen.

Follo HK – Charlottenlund i Stil Arena kl 19:00

Om ikke Follo skal miste kontakten med Sandnes på plassen over seg på tabellen så må de vinne dette oppgjøret. I skrivende stund er det kun to poeng som skiller Follo fra å havne over direkte opprykks-streken.

I andre enden ligger Charlottenlund akkurat under direkte nedrykks-streken. Med andre ord så har begge lagene relativt mye å spille om i runde seks for Follo og syv for Charlottenlund.

Du ser kampen på Direktesport.no, og billettene finner du via hjemmelaget sine sider