Aalborg vant Santander Final4 – Norsk Topphåndball
Arkivfoto: Alborg Håndball

Aalborg vant Santander Final4

Aalborg Håndball med Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold på laget viste søndag at de for tiden er Danmarks beste håndball-lag. Det gjorde de ved å vinne finalen i Santander Final4 over GOG.

Aalborg vinner en høydramatisk kamp, som blant annet bød på rødt kort til Morten Olsen allerede etter fem minutter.

Det ble en skikkelig fight i en intens kamp, hvor lagene fulgte hverandre tett. Til pause ledet Aalborg 17-16. Etter pausen økte Aalborg forspranget til fire mål, men GOG kom tilbake og med ti minutter igjen utlignet de. Og spenningen var tilbake.

De siste 10 minuttene var det Aalborg som utnyttet sine sjanser best og med et minutt igjen scoret Aron Pálmarsson og sluttresultatet ble 30-27.

Med seieren kan Aalborg Håndball derfor kalle seg cupvinnere for andre gang i klubbens historie!

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold scoret henholdsvis 3 og 2 mål i kampen.