Bjerringbro-Silkeborg sikret seg en tredje finale i Danmark

Tekst: ØIF Arendal
9. juni 2021

Det ble jevnt og spennende i den andre finalekampen i Danmark i kveld. Tidligere ØIF Arendal-spiller August Baskår Pedersen og hans Bjerringbro-Silkeborg vant knepent.

Aalborg vant det første finaleoppgjøret 37-34 og ville med seier i kveldens kamp vunnet det danske mesterskapet, men Bjerringbro-Silkeborg ville det annerledes. Eller som avtroppende Bjerringbro-trener Peter Bredsdorff-Larsen sa det i en time-out: «Nå kjemper dere som idioter. Fortsett!». Baskår Pedersen og Aksel Horgens lagkamerater hørte på sin avtroppende sjef og vant til slutt 30-29.

Tidligere ØIF Arendal-spiller August Baskår Pedersen og hans Bjerringbro-Silkeborg slo Aalborg 30-29 i den andre DM-finalen, som ble spilt i tirsdag kveld. Foto: Jan Espen Thorvildsen/ØIF

Dermed er duket for en tredje, avgjørende finale 16. juni. Vinneren av det oppgjøret blir danske mestere og sikrer seg plass i neste års Champions League.
Aalborg får det dermed hett den neste uka. Lørdag og søndag spilles Final 4 i Champions League, før rødtrøyene igjen må være klare tre dager etter.

Sesongen er med andre ord ennå ikke over for ØIFs motstandere i Skarpnes Invitational 13.-15. august.

ANNONSE: