Begge lag med skjebnen i egne hender – Norsk Topphåndball

Begge lag med skjebnen i egne hender

Etter 30 år i topp divisjonen skal Tertnes i kveld ut i sin viktigste kamp noensinne (?). Tertnes bruker uttrykk som «kniven på strupen, vinn eller forsvinn, nå eller aldri og briste eller bære» om kveldens oppgjør i Åsane Arena.

For etter to oppgjør mot Gjerpen HK Skien der premien er REMA 1000-liga spill neste sesong står det 1-1 i kamper. Målforskjell, hjemmemål og/eller bortemål betyr ingen ting, her er kun seier godt nok.

Begge lag har vunnet «sin» hjemmekamp og i Skien måtte det ekstraomganger til før Gjerpen kunne juble for seier.  Slik som Tertnes kunne det etter sin hjemmekamp.

Arkivfoto: Einar Kvalheim

I kampen på søndag lå Tertens tre mål foran da det nærmet seg slutten av andre omgang, men Gjerpen hadde på ingen måter tenkt å gi seg. Og da klokka klang for full tid stod det 23-23. I ekstraomgangene var det Gjerpen som var best og som kunne juble for en ny sjanse til å nå målet om retur til REMA 1000-ligaen.

Regelverket gir det høyest rangerte laget hjemmebane i kamp en og tre, og dette gir Bergens-publikummet anledningen til å få med seg en skikkelig rysare (ref. Tertens hjemmeside) onsdag kveld. Billetten ligger ute i Tertnes sin app (og hjemmelaget annonserer med gratis inngang for alle), Direktesport.no har sitt vante mannskap på plass for å formidle det som skjer til deg med abonnement. Og i tillegg blir du oppdatert på handball.no/live om du av en eller annen grunn ikke får sett kampen.

Og du, kampen starter kl 18:30