Bærum Topphåndball ny serieleder i 1. divisjon

Etter runden 1. divisjon kvinner.
Kamper spilt søndag 22. november 2020.

LEVANGER – VOLDA  21-21  (10-9)

Etter å ha ledet med seks mål da det var spilt 51 minutter, var nok ikke hjemmelaget særlig fornøyd med uavgjort resultat mot Volda.  Levanger var i føringen hele kampen, bortsett fra på 1-1, 11-11 og på 21-21 da kampen var slutt.  I første omgang kunne Levanger ha drept spenningen på stillingen 10-4, men opplevde måltørke og Volda kom tilbake.  Målvakt Marte Tronstad var fenomenal for hjemmelaget i denne første omgangen.  Utover i andre omgang hadde hjemmelaget stålkontroll på oppgjøret og ledet 19-13 da ni minutter gjenstod, og ledet 21-19 da to minutter gjenstod.  Men Volda har denne sesongen hatt en vanvittig evne til å ha marginene med seg når det drar seg til og Sara Dögg Hjaltadottir utliknet til 21-21 i kampens siste sekund.

Mestscorende for Levanger:  Runa Heimsjø Sand 6, Arja Sørli Døsvik 5, Åsa Grønning Almberg 4.

Volda:  Sara Dögg Hjaltadottir 7, Ingeborg Furunes 3, Ingvild Græsdal 3.

BB:  Marte Tronstad (Levanger) og Sara Dögg Hjaltadottir (Volda).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

FJELLHAMMER – BÆRUM  18-30  (10-14)

Bærum kommer til Lørenskoghallen med mål for øyet å ta 2 nye poeng.  De gjør akkurat den jobben som behøvs, har styringen på kampen hele veien og vinner komfortabelt med 12 mål over Fjellhammer.  Nå har endelig Bærum likt antall kamper med Follo og tar med kveldens seier over serieledelsen i 1. divisjon.  Bærum har vært det mest stabile laget og det er fortjent at de nå er serieleder.  Pr nå er det Bærum og Follo som skiller seg klart ut i divisjonen og som det ser ut nå er det de to som kjemper om direkte opprykksplassen, dvs vinneren av 1. divisjon.

Mestscorende for Fjellhammer:  Christine Glasø 5, Henriette Jack Larsen 3.

Bærum:  Vilde Evensen 6, Thea Karlshaugen Pettersen 6, My Lervold 4, Anette Sundal 3, Marte Figenschau 3.

BB:  Christine Glasø (Fjellhammer) og Vilde Evensen (Bærum).