Bærum Topphåndball fosser videre

Seiersjentene!

Det var duket for toppoppgjør i kvinnenes 1.divisjon i Nadderud Arena søndag 18.oktober.
Bærumt Topphåndball som etter tre kamper fortsatt var ubeseiret tok i mot Volda som også var uten tap så langt.

Det ble et tett oppgjør fra starten, hvor det ble scoret få mål, og begge lag byttet på å lede. Det var ikke mange mål som ble scoret i begynnelsen, og et godt forsvar og en meget opplagt Thea Granlund i mål sørget for få baklengs. Noen sekunder før pause får Volda tildelt straffe, og Martina Jurisic kommer inn for Thea og redder straffen som gjør at Bærumsjentene kan gå til pause med 11-10 ledelse.

Strafferedder Martina Jurisic

Da andre omgang startet skjøt jentene fart ut av startgropen og så seg ikke tilbake før ledelsen var økt til 16-10 etter mål av Marte Sìren Figenschau, og to mål hver av Thea Karlshaugen Pettersen og Vilde Evensen.

Volda slet med underarmsskuddene til Thea Karlshaugen Pettersen

Det tok nesten ti minutter før Volda fikk sitt første mål i omgangen, men knappet inn forspranget til to mål bak etter femten minutter.
Men etter tre mål av Ane Rustad, Elsa Åsberg og Thea Karlshaugen så kom ledelsen opp i fem mål igjen før vi hadde spilt 20 minutter av andre omgang.

Ane Røneid Rustad

De siste ti minuttene økte jentene ledelsen, og da sluttsignalet lød sto det 24 mål til Bærum Topphåndball og 17 til Volda. Vår målvakt Thea Granlund ble kåret til banens beste, mens Thea Karlshaugen Pettersen ble toppscorer med sju mål.

Thea Granlund, Bærum Topphåndballs beste i dag.

Vi har fortsatt skader på flere spillere, og derfor er det særdeles gledelig når noen er tilbake på parketten. I dag ønsket vi Kathinka Garmann Løvstad velkommen tilbake i spill etter over ett år på sidelinjen pga korsbåndskade.
Gøy å ha deg tilbake Kathinka!

Kathinka er tilbake!

Etter 4 kamper ligger Bærum Topphåndball på 2.plass – ett poeng bak Follo med en kamp mindre spilt.