AVKAST: 28 klubber gleder seg til å komme i gang

Av: Norsk Topphåndball
27. august 2021

Det var god stemning da håndball-Norge endelig kunne samles igjen etter halvannet år med Covid-19. Alle klubbene la vekt på at de gleder seg til å komme i gang igjen, og ikke minst å få publikum tilbake i hallene.

Samtlige klubber hadde tippet egen plassering og vinner av serien, NM og sluttspillet for sesongen, og tipsene ble presentert på arrangementet.

Ikke overraskende hadde de fleste lagene mål om å lande et sted mellom 1. og 8. plass på tabellen. Kun tre herrelag og tre damelag tippet at de ville havne mellom 9. og 11. plass.

For kvinner tippet 12 av 14 klubber at Vipers tar alle titlene igjen. I herrenes serie tror majoriteten at Elverum tar trippelen, men flere utfordrere ble nevnt.

REMA 1000-liga magasin for kvinner og menn

Play off om kvalifisering, nedrykk og sluttspill
Det er duket for en spennende og underholdene sesong for alle lagene. Årets serie på 26 runder blir fulgt av et normalt sluttspill for de åtte beste lagene.

Lagene nummer ni, ti og elleve spiller et play off der det best plasserte laget går inn med to poeng, nummer ti får med ett poeng, mens elleveren fra serien starter med null poeng. Etter et seriespill med hjemme- og bortekamper, spiller det dårligste laget (ved poenglikhet er det plasseringen fra serien som avgjør) mot vinneren av et tilsvarende sluttspill mellom lagene to, tre og fire i 1. divisjon. Vinneren i best av tre kamper spiller eliteserie også neste sesong.


Lag nummer 12, 13 og 14 rykker rett ned. Fra sesongen 22/23 er da ligaen tilbake til 12 lag.

Se hele sendingen fra Avkast her

REMA 1000-liga magasin
Denne sesongen er det produsert et magasin for hver liga. Her er lag, spillere og trenere presentert. I tillegg kan du se mye statistikk fra de siste ti årene.

Klikk her for å lese om ditt favorittlag og de andre lagene i ligaen.