Aurora Hatle (Fana) gjorde det igjen… – Norsk Topphåndball

Aurora Hatle (Fana) gjorde det igjen…

Vi spoler tilbake i tid – til oktober 2018 og kamp mellom Fana og Gjerpen i Fana Arena. Det var første kamp i Fana Arena – vi lå under 17-20 etter drøye halvspilt siste omgang. Og inn kom eliteseriedebutanten Aurora Hatle (den gang 17 år) og banket inn fire mål på like mange minutter. Det var med på å snu kampen (den gang vant vi 26-24).

I går gjorde hun det igjen da hun banket inn 6 mål på seks minutter, og snudde 11-17 til 16-18. Og da var det brått «kamp igjen» i Fana Arena. Aurora stoppet på 8 skudd og 7 mål, i tillegg til to to-minuttere.

Det så lenge stygt ut for jentene – med kun to mål på ti minutter (mot Storhamar sine syv).  Erlend sin første time-out kom omtrent på den tiden, det var på tide med en fot i bakken. Jentene tok tak og begynte å gjøre «saken sine» samtidig som Sofie stod, hadde nær sagt som vanlig, glitrende bakerst.

Selv om det gikk bedre så var det Storhamar som var mest fornøyde da lagene gikk i garderoben, de ledet da forholdsvis komfortabelt 9-14.

Selv for de mest optimistiske av oss så gikk det fra vont til verre utover i andre omgang, for allerede etter fem minutter hadde Storhamar økt til syv måls ledelse. Men så startet «mål-show Aurora»…..

Sakte, men sikkert ble Storhamars forsprang spist opp – jenten gikk hardt til verks, noe som våre fem utvisninger mot Storhamars ene er et godt bilde på. Mot slutten av kampen gikk vi fra 19-22 til 23-24. Vi hadde så absolutt sjansen til poeng i dag (selvfølgelig helt objektivt sett) men det holdt ikke helt inn.

Ja, det er surt å tape og ingen liker å bli «nest best», men opphentingen og det at vi vant andre omgang tar vi med oss videre.

Nå venter FlintTønsberg borte 27.september før vi har høstferiekamp hjemme i Fana Arena mot Tertnes 07.oktober.