Årets trenere i REMA 1000-ligaen Menn 2019/2020

Av: Norsk Topphåndball
7. juni 2020

Norsk Topphåndball og Norges Håndballforbund har kåret «Årets trenerteam» i REMA 1000-ligaen Menn. Alle trenerteamene har blitt vurdert med utgangspunkt i følgende kriterier: resultater, ressurser og utvikling.


Etter sesongen 2019/2020 er Elverum Håndballs trenerteam, Michael Appelgren og Raymond Hamar kåret til «Årets trenerteam». Dette er andre gang Elverum har blitt kåret til denne tittelen. Trenerduoen har trent klubben de fem siste sesongene.

Serie- og Norgesmestere

Når det gjelder resultater etter årets sesong kan klubben skilte med at de ble seriemestere, 6 poeng foran ØIF Arendal og 7poeng foran Drammen, og Norgesmestere etter å ha slått Haslum i cupfinalen i Spektrum.

Ungt mannskap

Elverum har et ungt mannskap der gjennomsnittsalderen i stallen er 24 år. Men målene uteblir ikke av den grunn, Laget scoret totalt 714 mål på 21 kamper – 34 mål i snitt per kamp

Fornøyd daglig leder

– Michael og Raymond er to fantastiske trenere som utfyller hverandre meget godt. De er gode til å bygge team, og Elverum håndball er derfor en av klubbene med størst apparat rundt laget. Duoen er flinke til å få ut det beste av både spillere og team. Taktisk er gutta i verdensklasse, og de er utrolig dyktige til å forberede laget til hver kamp til tross for meget tett kampprogram. I mine øyne er det ganske stor forskjell på kvaliteten på Elverum sitt sportslige apparat og apparatet rundt andre klubber, og det er nok én av grunnene til at vi per nå er Norges beste klubb. Vel fortjent! Gratulerer til Micke, Raymond og resten av teamet!

Daglig Leder Mads Fredriksen i Elverum

Norsk Topphåndball gratulere begge to med prisen