Årets siste kamp for Tertnes i Åsane Arena når Flint kommer på besøk

Tekst: Tertnes

17. november 2020

Tertnes sin kamp mot Flint Tønsberg onsdag vil bli den siste topphåndballkampen som spilles i Åsane Arena i 2020.

Kampen må også spilles med bortimot tomme tribuner. De lokale restriksjonene i Bergen og omegn begrenser antall tillatte tilskuere til 20, noe som betyr at det ikke vil bli solgt billetter til kampen. De få tilskuerplassene vil bli fordelt blant sesongkortinnehavere og samarbeidspartnere, og innen tirsdag vil de heldige som er trukket ut til å få se kampen i hallen, få beskjed fra oss.

Som kjent har flere Tertnes-spillere pådratt seg langvarige skader de siste ukene. De må derfor utvide treningsgruppen med flere spillere fra samarbeidsklubbene Fyllingen og Tertnes Håndball (begge fra 2. divisjon), og den lange kamppausen som følger etter onsdagens kamp mot Flint, passer oss derfor godt.

Men først skal vi kjempe for to viktige poeng mot Flint, ett av tre lag som rykket opp fra 1. divisjon foran denne sesongen. I de siste kampene har det blitt klare tap mot Storhamar og Molde, men laget har periodevis vist mye bra spill. Men nå er det på tide med en ny hjemmeseier i Åsane Arena, og vi krysser fingrene for at den kommer på onsdag!

Foto: Fyllingen Håndball

Blant Tertnesjentene vil vi finne en debutant på onsdag. Maria Bergslien Gald, 18-årig venstrekant, er hentet inn fra Fyllingen. Etter at Linn Gossé ble skadet i kampen mot Rælingen, var Rikke Øyerhamn vår eneste venstrekant. Men med Maria på plass i spillergruppen vil Rikke kunne avlastes, og det vil bli spennende å se hva den talentfulle spilleren fra Dalen kan prestere på dette nivået. Maria har vært en del av 02/03-landslaget (u-jentene) som Tore Johannessen har ansvar for, og hun har 28 kamper med flagget på brystet. Vi ønsker Maria velkommen til Tertnes, og lykke til med eliteseriedebuten!