Ane Mällberg etter treningskamp: -Et fint avbrekk – Norsk Topphåndball

Ane Mällberg etter treningskamp: -Et fint avbrekk

For første gang på fem måneder fikk Romerike Ravens spille kamp igjen. Naboklubben Fjellhammer gjestet Marikollhallen.

Det var litt smårustent preg over spillet, men to veldig ivrige lag som gikk på banen med stor entusiasme. For Ravens-jentene ble det det litt store avstander i forsvaret i første del av kampen. Grønntrøyene hang fint med i en jevnspilt 1.omgang. Etter pause ble Ravens mer ballorienterte, stod smalere i forsvar og fikk satt stort tempo. Fjellhammer ble hardt straffet i siste fase. Kampen endte med 35-24 seier til Ravens.

Ane Mällberg mente det var et fint avbrekk med en treningskamp i en periode med mye tung trening. -Vi fikk merke at det var lenge siden kamp. Det var mye bra men det svingte som forventet en del i prestasjonene. Til tross for veldig tunge bein klarte vi å holde bra tempo i siste del av kampen. Resten av helgen blir det treningssamling før vi går inn i den siste uken med fellestreninger før ferien, sier Romerike Ravens hovedtrener.