Aker tok sine to første poeng borte mot Flint – Norsk Topphåndball

Aker tok sine to første poeng borte mot Flint

Lørdag kveld møttes Flint og Aker i Tønsberg til sesongens andre kamp Rema1000-ligaen. Flint kom fra en sterk borteseier mot Byåsen borte i Trondheim, mens Aker gikk på et knepent tap hjemme mot Sola.

Det ble en jevnt og tett første omgang, der lagene stort sett byttet på å lede med et eller to mål. Like før pause klarte Aker imidlertid å tilrive seg en to måls ledelse, som skulle vise seg å bli vanskelig for Flint å ta igjen.

I begynnelsen av andre omgang satte Aker opp et godt og aggressivt forsvar, som flere ganger nektet Flints ellers så gode skyttere å komme ordentlig til.

Halvveis inn i andre omgang stod det 22-16 til Aker, noe som i tillegg til forsvaret, også skal tilskrives en god Maren Austmo Pedersen i mål.

Selv om Flint i en liten periode helt på slutten av kampen knappet litt inn på ledelsen, var seieren egentlig aldri truet, og Aker kunne vel fortjent ta med seg sesongens to første poeng hjem til hovedstaden.

Marielle Nordvang ble med sine åtte mål kåret til Aker beste spiller.