Aalborg knuste Zagreb på bortebane, Sebastian Barthold toppscorer med 9 mål – Norsk Topphåndball
Arkivfoto: Aalborg Håndball

Aalborg knuste Zagreb på bortebane, Sebastian Barthold toppscorer med 9 mål

Onsdag kveld fikk Aalborg en perfekt start på Champions League da de knuste Zagreb på bortebane.

I starten av kampen så det imidlertid ut som om det skulle bli en jevn kamp. Vertene tok en liten ledelse fra start, og den beholdt de til stillingen var 8-6 i hjemmelagets favør.

Herfra og ut stemte det meste for Aalborg, og de så seg ikke tilbake resten av kampen.

Flere flotte redninger fra Mikael Aggefors og meget bra effektivitet på avslutningen snudde kampen, og Aalborg gikk til pause med en fire måls ledelse.

I andre omgang fortsatte Aalborg å dominere kampen, og det ble aldri noen spenning om hvem som skulle ta med seg to poeng.

Sebastian Barthold ble Aalborgs toppscorer med hele 9 mål. Kristian Bjørnsen og tidligere Elverum spiller Lukas Sandell satte ballen i nettet 3 ganger hver.

Sluttresultat: 24-34

​Neste kamp i Champions League er neste onsdag. Da er det hjemmekamp i Jutlander Bank Arena, når Montpellier kommer på besøk.