Foto: Kjell Eirik Henanger

Hvem tar neste play-off stikk?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
27. april 2022

Viking Håndball – TIF Viking i Stavanger Idrettshall kl 18:00

Etter at begge lagene med Viking i navnet har spilt hver sin play-off kamp er det TIF Viking (altså Viking fra Bergen) som ligger best an med tre poeng.

Begge to har spilt hver sin kamp mot Follo HK, og der Viking (fra Stavanger) gikk på et surt bortetap for et par tre dager siden så ble det seier for TIF Viking mot samme Follo hjemme i Haukelandshallen et par tre dager før det igjen.

Onsdag er det TIF Viking sin tur ut på reise, men sist de var i Stavanger ble det «bom-tur» og tre måls tap. Da gikk det bedre i kampen i Haukelandshallen, for da ble det fem måls seier til TIF Viking.

Det er med andre ord duket for en tett, jevn og spennende kamp onsdag ettermiddag. Der målet for begge lag er å få spille opprykkskvalikk til REMA 1000-ligaen.

Husk at håndball er best «i levende livet» eller «live» som noen velger å kalle det, så klikk i vei og kjøp billetter i Viking sine systemer. Har du rett abonnement ser du kampen på Direktesport.no, og til sist blir du oppdatert via handball.no/live.

Haslum – Kristiansand Topphåndball i Nadderud Arena kl 18:30

Haslum vant over Fjellhammer i sin første play-off kamp sist søndag mens Kristiansand spilte uavgjort mot samme Fjellhammer tre dager før det igjen.

Begge lagene står dermed likt i poeng etter en kamp (Kristiansand hadde ett poeng med seg inn i play-off), så styrkeforholdet de to imellom kan fort bli avgjort i Nadderud Arena onsdag kveld.  

I de ordinære liga kampene var det Kristiansand som kom best ut av begge oppgjørene. Første play-off kamp så glippet seieren for Kristiansand i de siste sekundene i kampen mot Fjellhammer, mens Haslum fikk med seg begge poengene i sin kamp mot Fjellhammer etter en mesterlig sluttspurt.

Så det meste ligger til rette for en tett og jevn kamp i Nadderud Arena onsdag kveld. Billetter til oppgjøret finner du i Haslum sine systemer, mens du som vanlig kan følge kampen via Direktesport.no (med abonnement vel og merke). Og så er Handball.no/live sine oppdateringer et tredje alternative.