69 mål på 102 skudd i Kjelsåshallen – Norsk Topphåndball

69 mål på 102 skudd i Kjelsåshallen

OSI – HK Herulf Moss 35-39 (17-20)

I konkurranse med de norske håndballjentenes EM kamp gikk kampen mellom OSI og HK Herulf Moss tirsdag kveld. Det var en kamp der gjestene raskt tok føringen og de brukte bare tre minutter på å sette fire baller i mål. Mens hjemmelaget brukte fire minutter på å få sitt første mål for kvelden. Herulf fortsatte i stort tempo og da de la på til 3-8 etter knappe ni minutter brukte ikke OSI benken lang tid på å legge time-out kortet. En time-out som kjapt ble omsatt til først 4-8 og så 5-8.

En kontring her og en langpasning der, et stangskudd og en teknisk feil. Til tider stor fart og ved halvspilt omgang hadde OSI brukt fire minutter på å gå fra 5-10 til 8-10. Da de like etter reduserte til 9-10 var det på nytt spenning i kampen. Men hjemmelaget ble holdt på to og tre måls avstand og da 1.omgang ble avsluttet med mål til Herulf og en to-minutter til OSI, ledet gjestene ledet 17-20.

Tomt mål og kontring blir det ofte mål av, så også i denne kampen. Og Herulf la på til 17-21 etter 48 sekunder av andre omgang. Først en gang så to ganger, før OSI reduserte med en suser fra ni meter.

Det ble en kamp med mange mål, og etter ni minutter av andre omgang var det scoret totalt 50 mål i kampen. HK Herulf Moss hadde kontroll denne kvelden og da de la på til 31-38 med fire minutter igjen var det avgjort, vel i alle fall det meste. For det ble spenning på slutten, og med fire raske mål reduserte OSI til 35-38 med under halvminuttet igjen. Men opphentingen kom for sent , og det endte med 35-39 og to poeng til bortelaget.