Foto: Anita Høiby Gotehus

6 poengs ledelse

Av: Eline Solstad/NTH

Kolstad – FyllingenBergen: 29-32
FyllingenBergen tok sin første seier i 2020, og det på bortebane mot medalje-kjempende Kolstad. I første omgang leverte bortelaget sterkt, og trønderne slet med å løse spillet mot bergenserne. Fyllingen går til pause med ledelse, men Kolstad kjemper seg kjapt tilbake i andre omgang. Det blir noen spennende minutter i andre omgang, og det er ikke før mot slutten at FyllingenBergen klarer å lage en liten luke som Kolstad ikke klarer å tette før sluttsignalet ulte.

Halden – ØIF Arendal: 22-24
Halden overrasket de fleste i åpningsminuttene og ledet hele 6-0. Et tett forsvar som resulterte i flere kontringer gjorde det vanskelig for bortelaget, men selv om Halden hadde en drømmeåpning ble ting verre i andre omgang. ØIF kriger seg tilbake i kampen og det blir desto mer jevnt i andre omgang. Det til tross, ØIF tar med seg to viktige poeng i medaljekampen.

Elverum – Drammen: 33-30
I en svert jevn kamp som vipper begge veier, er det tilslutt Elverum som trekker det lengste strået og skaffer seg et veldig sterkt utgangspunkt før de siste rundene skal spilles. Drammen ga en ordentlig gull-utfordring til Elverum, og leder også kampen flere ganger. Det holder seg jevnt omtrent hele veien, og det er ikke før i sluttminuttene at hjemmelaget klarer å komme nok foran til seier.

Med 5 kamper igjen av serien leder Elverum med 6 poeng foran både Drammen og ØIF Arendal