Skjermdump fra Direktesport.no

«Hengekamp» i 1.divisjon….

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
11. desember 2021

11. desember 2021

Charlottenlund SK – Nordstrand i CSK Varmbo Arena kl 15:30

Med kun åtte spilte kamper (flertallet i 1.div har spilt 10) ligger Charlottenlund poenget bak fylkesnabo Levanger. Og poenget foran der igjen ligger lørdagens motstander i CSK Varmbo Arena, Nordstrand.  Og fra Nordstrand på fjerdeplass og opp til de tre lagene på toppen skiller det fem/seks poeng.

Charlottenlund kommer fra et ettmålstap for Haslum Bærum, laget som i skrivende stund ligger på tredjeplass på tabellen (og som for øvrig påførte serieleder Gjerpen sesongens første tap sist onsdag). Charlottenlund begynte sesongen veldig bra, men etter uavgjort oppgjøret mot Volda i oktober har det kun blitt to poeng på fire kamper. Men det er fremdeles kort vei opp til kvalikplass for jentene fra Charlottenlund.

Nordstrand sine siste oppgjør har ikke gått så veldig mye bedre enn Charlottenlund sine. Og der lørdagens motstander spilte uavgjort mot Volda så ble det litt stygge siffer for Nordstrand i kampen mot Volda. Men Nordstrand er ett av to lag som har slått Haslum Bærum denne sesongen. Det svinger veldig, men de kommer til Trondheim med syv-måls seier over Grane Arendal øverst på listen.

Sist Charlottenlund og Nordstrand møttes var det førstnevnte som fikk med seg poengene hjem fra Oslo. Blir det borteseier denne gangen og?

Følg med på hjemmelaget sine sider for både bilettsalg og eventuell streaming av kampen. Eller sjekk inn på handball.no sin live oppdatering.