3 x 1.divisjon Kvinner

Av: NTH

Søndagen byr også på tre kamper i 1.divisjon Kvinner runde 17

Flint – Førde (Tønsberghallen 17.00)
Dette er topp mot bunn. Flint på andre plass med solide 26 poeng, mot Førde på 11.plass med 8.poeng. De som finner veien til Tønsberghallen kan få mye å juble for. På den annen side så vi at i tilsvarende oppgjør på herresiden var det LFH09 slo serieleder Viking i Stavanger.

Tønsberghallen kl 17.00 eller se kampen her på Direktesport.no

Grane Arendal – Ålgård (Sør Amfi 17.00)
Med 9 plass ligger Grane Arendal rett over streken. Riktignok har de før dagens kamp spilt to færre kamper enn Fyllingen på 10 plass. Ålgård vil med seier kunne få heng på lagene som kjemper om kvalifiseringsplass til Rema 1000-ligaen.

På Grane Arendal sin benk finner vi nå ØIF Arendals Luca Panza. Han og ØIF hjelper Grane etter at forrige trener sluttet denne uken. Blir spennende å se hva Luca kan bidra med i tiden som kommer

Sør Amfi kl. 17.00, eller du kan se kampen her på handballtv.com

Rælingen – Volda (Marikollhallen 18.00)
Søndagens topp oppgjør spilles i Marikollhallen. Rælingen ligger med sine 22 poeng på tredjeplass, og Volda innehar en delt 4 plass med 20 poeng og en kamp mindre spilt.

I oppgjøret i høst vant Rælingen med 1 mål borte i Volda. Rælingen vil med seier eller uavgjort holde Volda på «trygg» avstand og samtidig ha dem på innbyrdes oppgjør ved poenglikhet mellom lagene ved serieslutt.

Volda på sin side vil med 2 måls-seier overta ta kvalifiseringsplassen samt ha en kamp til gode. Det er med andre ord mye som står på spill for begge lagene.

Les også: «Forventer tøff kamp mot Volda»

Bor du i nærheten anbefales en tur til Marikollhallen kl 18.00. Har du ikke anledning kan du se kampen her på handballtv.com