Hvem tar poengene søndag kveld? – Norsk Topphåndball

Hvem tar poengene søndag kveld?

Elverum – FyllingenBergen kl 17:00 i Terningen Arena

FyllingenBergen ligger på niendeplassen og Elverum på tabelltoppen. Men kun seks poeng skiller kveldens lag i Terningen Arena (bergenslaget har en kamp mer). Sist lagene møttes i Terningen Arena endte det med stygge siffer for FyllingenBergen sin del.

Årets sesong har vært svingende for FyllingenBergen mens Elverum som oftest har slått tilbake i andre omgang etter noen varierende første-omganger. Om vi ser bort ifra bortekampen mot Haslum. I den kampen var hjemmelaget klart best. Hvordan det går søndag ettermiddag, tja – det er vanskelig å si, men begge lag vil nok kjempe alt de kan for de to poengene. Og Didrik Linderud er tilbake i Terningen Arena, men nå som FyllingenBergen spiller.

Dette sier Elverum i forkant av kampen

Kampen starter kl 17:00, både i Terningen Arena og via Direktesport.no

Sandefjord – Bækkelaget Håndball Elite kl 18:00 i Jotunhallen

Sandefjord tar imot Bækkelaget, og om vi skal legge Bækkelaget sin kamp-statistikk til grunn så kan skal det bli hjemmeseier denne kampen. Stort sett så har de åtte seriekampene endt med seier og tap annenhver gang. Men så enkelt er det nok ikke i håndball-verdenen.

Sandefjord er i poengnød. I kampene så langt har de i perioder spilt jevnt med de fleste. De har slått Kolstad og spilt uavgjort mot Fjellhammer. Etter Sandefjord sin kamp mot Halden sa kaptein Fredrik Svendsen at «Det er fullt mulig å ta poeng mot Bækkelaget. Vi er gode nok til det. Det så bare ikke sånn ut i dag».

Sandefjord sliter med mange skader, her kan du lese hva de selv sier om skadesituasjonen og kampen på søndag.

Kampen går i Jotunhallen og på Direktesport.no

Fjellhammer – Runar Sandefjord kl 18:00 i Lørenskoghallen

To poeng skiller kveldens lag i Lørenskoghallen. Som nyopprykket lag har Fjellhammer overrasket mange, og holdt «de store» i kne i store deler av kampene. De spilte uavgjort mot ØIF Arendal sist søndag, de åpnet sesongen med å sette Kolstad på plass. Drammen greide så vidt å ta begge poengene da de møtte Fjellhammer.

Søndag møter de Runar Sandefjord som har gått på noen tap og en seier de siste par-tre kampene. Mot Drammen måtte de gi tapt med minst mulig margin.

Runar Sandefjord trenger poengene for å holde seg over streken, mens Fjellhammer trenger poengene for å komme seg over streken. Dette blir helt sikkert spennende.

Her kan du lese deg opp på kampen sett med Fjellhammer sine øyner

Kampen ser du altså i Lørenskoghallen eller via Direktesport.no

Viking Håndball – ØIF Arendal kl 18:00 i Stavanger Idrettshall

ØIF Arendal, som er a poeng med Elverum (men med en kamp mer), reiser til Stavanger for å møte Viking Håndball. ØIF Arendal kommer fra et 26-26 oppgjør mot Fjellhammer sist runde. Ser vi bort fra det poengtapet så har Arendals-laget vunnet «det meste» siden tapet for FyllingenBergen i september.

Hjemmelaget har fem poeng på ni kamper, de trenger flere for å overleve REMA 1000-ligaen 2020/21 (men det er fremdeles mange poeng å ta av). Ser vi på de to siste kampene så har de spilt uavgjort mot FyllingenBergen og jevnt mot Haslum. Viking guttene kan å slå fra seg – klubben er inne på «Topp tre» listen over bestrafninger. Blir det en tøff kamp i Stavanger Idrettshall søndag kveld ?

Her kan du lese hva Viking selv sier foran kampen mot ØIF Arendal.