14-målsseier til Tertnes og avansement til 4. runde – Norsk Topphåndball

14-målsseier til Tertnes og avansement til 4. runde

14-målsseier og avansement til 4. runde

Tertnesjentene tok en oppskriftsmessig seier over 2. divisjonslaget Stavanger Idrettsforening i 3. rundekampen i NM onsdag kveld.

Rapportene fra Stavanger forteller om en grei start på kampen, der Tertnes som forventet tok styringen. Imidlertid ble det litt for mange bom på klare sjanser, men fra ca. halvspilt omgang og frem til pause var det mye bra, og konsentrasjon i forsvarsspillet gjorde at SIF måtte slite for hver eneste sjanse. Dermed kunne Tertnesjentene gå i garderoben med en 8-20 ledelse.

Imidlertid ble det en veldig svak start på 2. omgang med mye feil og unøyaktig forsvarsspill. Men inntrykket ble rettet opp med bra spill de siste 10 minuttene, og det endte til slutt med 21-35 seier.

Henrikke Kjølholdt ble toppscorer for Tertnesjentene med 9 mål.

Stavanger – Tertnes 21-35 (8-20)

Stavanger idrettshall, 62 tilskuere. Dommere: Aleksander Skjold Vermundsen og Arne Bjerk.

Tertnes: Josefine Lien, Eli Skogstrand – Henrikke Kjølholdt 9 (1 str.), Fanny Skindlo 8 (2), Hermine Auberg 6, Emma Holtet 4, Madeleine Hilby 3, Rikke Øyerhamn 2, Maria Bergslien Gald 2, Eva Erdal Moen 1, Martine Knutsen.

Toppscorer Stavanger: Milie Østenstad og Sunniva Torjussen 5.

Utvisninger: Stavanger 1×2 min, Tertnes 1×2 min.