Foto: Kristiansand Topphåndball

1.divisjon på to dager

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

31.oktober

Fold HK – Oslo Studentenes IK kl 16:00 i Rykkinhallen

Med seier lørdag ettermiddag så tar Fold HK steget opp i tabelltoppen. Pr i dag så ligger de på fjerde plass med ni poeng. Fold HK tapte onsdag mot Charlottenlund etter at de slo Follo for en uke siden.

Oslo studentene (OSI) begynner nå å komme i skikkelig poengnød. De har vært tett på et par ganger, men så langt står de uten poeng i årets 1.divisjon.

Kampen ser du i hallen eller på HandballTV.com

01.november

Falk Horten – Follo HK kl 16:00 i Lystlunden Arena

Serielederen tar turen til Horten og Lystlunden Arena. Med seier i lørdagens kamp vil Follo fremdeles ligge alene på tabelltoppen. Sist runde banket de TIF Viking hele 35-23.

Hjemmelaget kommer med en sterk borteseier mot Stavanger som siste kamp før kampen. Kampene før den har vært av det jevne slaget som ofte har endt med knepent tap.

Kampen går også på HandballTV.com

HK Herulf Moss – Kristiansand Topphåndball kl 18:00 i Mossehallen

Blir det hjemmeseier så vil Herulf ha sjansen til å klatre over streken, mens Kristiansand med seier vil klatre opp på andreplassen. Men begge deler er avhengig av hvordan deg går i de andre kampene.

Moss tapte (nesten) på målstreken for Nøtterøy forrige runde. Kristiansand tok en solid seier over Vikhammer onsdag ettermiddag.

Begge lag både vil og må ha poeng (for å klatre på tabellen) i kampen som du ser i hallen eller på Direktesport.no

Sandens – Vikhammer HK kl 18:00 i Sandneshallen

Sandnes fikk en treg start, men når de først begynte å plukke poeng så har de ikke avgitt poeng siden uavgjort kampen mot Follo 18.oktober. Nå ligger de på syvende plassen med like mange poeng.

Vikhammer står med en seier så langt i sesongen. Sist onsdag ble det tap for Kristiansand, og nå begynner de å se litt mørkt ut. Men (for det er alltid et, men) det er ikke mer enn fem poeng opp før de er over streken.

Kampen blir også sent på Direktesport.no

TIF Viking – Charlottenlund kl 18:30 i Haukelandshallen

To poeng skille søndagens lag i Haukelandshallen. Etter en god sesongstart, så ligger nå TIF Viking akkurat under streken. Men det er bare fire poeng opp til bronseplassen.

Sist runde gikk TIF Viking på et greit nederlag for Follo HK mens Charlottenlund tok skalpen til Fold HK.

Kampen kan du også se på HandballTV.com