1.divisjon menn nesten ferdig med første runde – Norsk Topphåndball

1.divisjon menn nesten ferdig med første runde

Etter kveldens tre kamper så mangler bare en kamp (Stavanger – Charlottenlund spilles 17.september) før 1.divisjon er i full gang.

TIF Viking – Fold HK 33-28 (16-14)

Hjemmelaget var en liten sko foran gjestene gjennom store deler av første omgang. Men ti minutter ut i andre omgang var det igjen nærkontakt mellom lagene da Fold HK utlignet til 20-20. Derifra gikk det mål i mål til bortelaget en kort periode gikk opp i ledelsen. Men på stillingen 25-25 og knappe ti minutter igjen av kampen sa TIF Viking takk for seg og vant til slutt 33-28.

HK Herulf Moss – Oslo Studentenes IK 32-23 (19-13)

Oslo Studentenes første 1.divisjonskamp endte med ni-måls tap for HK Herulf Moss. Etter åtte minutter ledet hjemmelaget 6-1. Gjestene våknet litt utover i omgangen, men avstanden var likevel på seks mål til pause. På det meste ledet Herulf med 11 mål før oppgjøret altså endte med 32-23 og HK Herulf Moss sin første to-poenger denne sesongen.

Follo HK – Kristiansand Topphåndball 33-28 (18-13)

Åtte minutter før pause var lagene «tilbake til utgangspunktet» uavgjort og 12-12. Derifra og ut omgangen var hjemmelaget hakket hvassere enn gjestene fra Kristiansand og de kunne ta pause med 18-13 ledelse. Også i andre omgang var det hjemmelaget som var i føringen og kampen endte med 33-28 seier og to poeng til hjemmelaget.