Anne Kjersti Suvdal til topps på HåndballBørsen fra søndagens kamper

I vår oppsummering av avstemningen på HåndballBørsen vil vi denne sesongen ta for oss kampdag for kampdag for de to GRUNDIGligaene.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

Etter først å ha presentert kampen spilt 3. og 5.sepember, er det nå de fire kampene fra søndag 7.september som står for tur.

Flest stemmer av alle spillere i søndagens kamper fikk ANNE KJERSTI SUVDAL i Oppsal. Hun noterte seg for 9 mål og har åpenbart spilt seg rett inn i Oppsal-publikummets hjerter. Frida Nåmo Rønning og Vilde Mortensen Ingstad tar de to neste plassene på HåndballBørsen for Osloklubben.

I Skrim Kongsberg er det TRINE HAUGSTAD som i det minste kan trøste seg med å være stemt frem som den beste spilleren i tapet i premieren. Hun følges av Ingvild Bakkerud og målvakt Regina Gulbrandsen.

HK Halden – Fredrikstad:

MARTINE KJØNIKSEN MOEN var HK Haldens klart beste spiller i følge stemmetallene. Pernille Wang Skaug og Metter Kryger Jørgensen kaprer de to neste plassene.

ANETT ANDERSEN var Fredrikstads beste, med Anette Helene Hansen og Amanda Sundberg på de neste plassene.

Stabæk – Nordstrand:

Den beste spilleren på Stabæk stod i målet, i følge publikum. MARTE SOFIE PEDERSEN har fått flest stemmer i Stabæk-leiren, med Kristianse Stormoen på en god 2.plass. Thea Karlshaugen Pettersen seiler inn på 3.plass.

INE KARLSEN STANGVIK kaprer 1.plassen i Nordstrand, fulgt av Nerma Pandza og Jenny Osnes Græsholt.

Byåsen – Vipers Kristiansand:

MAREN GUNDERSEN leverte en fin forestilling for Byåsen. I likhet med juryens avgjørelse om å kåre Gundersen til beste spiller i Nidarøhallen, har også publikum stemt henne til topps blant Byåsen-spilerne på HåndballBørsen.

1054 tilskuere så dessuten JESSY KRAMER banke inn 8 mål for Vipers Kristiansand. Stemmetallene bringer henne til topps for Vipers denne gangen, fulgt av Susann Iren Hall og Kristine Lunde-Borgersen.

Husk at du kan stemme på alle kampene i GRUNDIGligaene, frem til 24 timer etter kampstart. Alle stemmer blir med i trekningen av fine premier; i september kan du vinne en flott Grundig DAB+ radio.

(NTH Web.red)