Storhamar tilbringer lørdagen i Romania

Kamp 1 ble tap, kamp 2 ble uavgjordt, da må det bli seier lørdag ?

Storhamar tar i helgen (19 januar) turen til Romania og møter Sports Club Magura Cisnadie. Laget holder til i byen Cisnadie, som ligger i regionen Transilvania (mer detaljert ligger det i fylket Sibiu) , som (om du ser litt stort på det 😊) ligger plassert litt til siden for midten i Romania.

Så langt i gruppespillet har Storhamars motstander tapt 41-18 for Team Esbjerg og 34-20 for SG BBM Bietigheim. De ligger etter to kamper sist i gruppen.

Storhamar på sin side tapte med 3 mål for SG BBM Bietigheim på bortebane, mens de spilte uavgjort hjemme mot Team Esbjerg. Storhamar har så langt i januar hatt et tett kamp-program med to Europa Cup kamper og to seriekamper på 16 dager. Det inkluderer også en tur til Tyskland.  Siste seriekamp gikk de på et (noe overraskende?) ettmålstap for Molde.

Nå venter altså Europacup i Romania, Eliteserie hjemme, Europacup hjemme og Eliteserie i Bergen før januar tipper over til februar.

Med et sterkt uavgjort resultat i EHF-cupen mot Team Esbjerg for en drøy uke siden ligger alt til rette for at jentene fra Hamar skal kjempe om poengene i Romania lørdag ettermiddag.