• Foto: Tarjei Sel, Jærbladet

1.søndag i advent og fire kamper «å åpne»

Både Rema 1000 ligaen kamper og Champions League søndag kveld

Rema 1000-ligaen

Nærbø – Halden

Hjemmelaget gjorde et byks vekk fra nedrykksstreken sist runde da de slo FyllingenBergen i Bergen. De ligger i skrivende stund på 6.plass på tabllellen med 9 poeng på ti kamper. Halden kommer fra stor seier over Fold-St.Hallvard og ligger med det på plassen bak Nærbø, med ett poeng og en kamp mindre enn Nærbø.

Vi spår stor stemning og tøff kamp om poengene

Kampen går i Nye Loen Flerbrukshall kl 17:00, eller du ser den via Direktesport.no

Haslum – Follo

Sist runde endte med uavgjordt mot Drammen for kveldens gjester i Nadderud Arena, mens hjememlaget måtte se seg slått av Kolstad forrige runde.

Haslum tar imot et Follo som er i poengnød, og ligger like under streken. Men de viste sist runde mot Drammen at de kan hamle opp med alle. Hjemmelaget ligger på åttende plass med ti kamper og åtte poeng.

Kampen begynnner kl 18:00 i Nadderud Arena eller du ser den på Direktesport.no

Drammen – ØIF Arendal

Her møtes to lag som ligger på hhv fjerde og femte plass på tabellen. Begge lag med 13 poeng men Drammen (som ligger på fjerde plassen) har spilt en kamp mindre.

Her blir det kamp om både ære og poeng. Møt opp i Drammenshallen kl 18:00 eller se kampen via Direktesport.no

 

EHF Champions League

Elverum -RK Celje Pivovarna Lasko

Her er klipp fra hva Elverum skriver om søndagens kamp:

Til helgen kommer slovenske Celje på besøk i Terningen Arena på søndag klokken 19:00. Gjestene fra Slovenia har før denne runden tatt 6 poeng i gruppe A. De har tidligere slått Elverum på sin hjemmebane, før de slo HC PDD Zagreb. Mot Elverum vant Celje 32-25 etter at det var Elverum som var det førende laget i den 1.omgangen. Mot Zagreb vant de med to mål hjemme og med fire mål borte i Kroatia. For Elverum har det blitt en uavgjort mot HC PDD Zagreb, og utenom det har det blitt 8 tap mot god motstand i årets Champions League.

Vil du lese mer om Elverums motstadner kan du gå inn på Elverum sine sider og bli oppdatert.

Kampstart kl 19:00 i Terningen Arena eller du kan se den på Viasat4