• FOTO: Trond Sørøy

1.divisjonslag videre i cupen

Disse lagene er klare for semifinale i cupen

Flint Tønsberg – Sola HK: 30-26

1.divisjonslaget Flint Tønsberg tok seg videre til semifinalene i cupen, etter seier mot Sola – som gikk på enda ett tap. Hjemmelaget kunne ta føringen allerede fra første mål, og kunne også på slutten av kampen løpe seg opp en ledelse. – De leder og fører hele kampen. Det er helt fortjent. Jeg synes synd på jentene, sa tiltredende Sola-trener Joar Gjerde til HåndballTV etter kampen.

Fana – Molde Elite: 26-28

Molde tok føringen og lå på det meste 7 mål foran i første omgang. Men Fana kom sterkere tilbake i andre omgang. Tekniske feil og bomskudd gjorde at hjemmelaget kunne kunne hente inn på ledelsen, og de kom stadig nærmere. Med ett minutt å spille ligger Fana bare ett mål bak, men Molde svarer med å sette ballen i målet – og vinner kampen.

Fredrikstad – Vipers: 27-34

Dette skriver Fredrikstad etter kampen: «Fredrikstad er laget som ikke gir seg. FBK holdt Vipers på tåhev i nesten 20 minutter – da stod det 9-9 på tavla.
Siste 10 minuttene mister vi rytmen i spillet, får et par utvisninger og Vipers svarer med fult trykk. Etter halv tid står det 13-20. Fredrikstadjentene hadde ikke tenkt å gi seg og starter 2. omgang bra. De holder trykket og spiller jevnt med topplaget hele omgangen.»

Storhamar Håndball Elite – Tertnes Håndball Elite: 42-32

Det er et tent hjemmelag som går i føringen av kampen, og leder absolutt hele veien. Tertnes kommer seg ikke ordentlig inn i kampen, og blir fra start liggende 4-6 mål bak. Etter 13 minutter ut i andre omgang ligger Storhamar for første gang i kampen med 10 mål foran, og selv om Tertnes prøver å minske avstanden holder det ikke i denne kampen.

 

Trekning av semifinalene blir på fredag 25.oktober på Norges Håndballforbunds Facebooksider klokken 19:00