Veien til Spektrum avgjøres onsdag

Onsdag spilles de to siste semifinalene i NM!

Skrevet av NTH

Semifinaler NM Herrer

 

Bodø – Kolstad, Bodø Spektrum kl. 1800

Våre to nordligste lag møtes til dyst  i NM semifinalen i Bodø onsdag. Det er to lag som har slitt i serien, men har foreløpig hatt god flyt i NM. Nå skal det avgjøres hvem som få spille Cupfinale i Spektrum 29.desember. Lagene møttes i serien i oktober, da trakk Bodø det lengste strået med 30 – 26 seier.
Kolstad var også i NM semifinale i fjor etter å ha slått ut Bodø i 4.runde. Da ble det tap mot Elverum. Bodø var i finalene i 2014/15 og 2015/16 sesongene. Det ble da tap mot ØIF Arendal i 2014, mens det ble NM gull med seier mot FyllingenBergen i 2015.

 

Ta turen til Bodø Spektrum eller se kampen her på HandballTV.com!

Lest disse?
Spesialbilletter til alle Bodøs idrettslag
Høydramatisk og sitrende kvartfinale ga historisk semifinale
Sjekk hva Daglig Leder Bodø skal gjøre hvis det blir seier i semfinalen

Daglig leder i Bodø Håndballklubb kaster seg med i utfordringen. Hør hva hun skal gjøre om det blir seier i semifinalen onsdag mot Kolstad. 💙💛

Posted by Bodø Håndballklubb on Monday, 13 November 2017

 

Drammen – Haslum, Drammenshallen kl. 2030

Det er fjorårets Norgesmester som tar turen til Drammenshallen for å møte Drammen som ligger på tredjeplass på tabellen så langt i sesongen. Lagene har ikke møttes i serien enda, og møtes igjen allerede 22.november, da i Nadderud Arena. Men nå er det NM semifinale som gjelder, og kampen om å spille Cupfinale i Spektrum 29.desember. Drammen kom til kvartfinalen i fjor, og var sist i finalen i NM i 2011/12 sesongen. Da ble det tap mot nettopp Haslum. Haslum har seks finaler og fire seire. Drammen har spilt fem finaler og vunnet en. Mot Fyllingen i 2007/08 sesongen.

 

Ta turen til Drammenshallen for å oppleve spenningen og dramatikken i en semifinale! Kampen er også ukens kamp på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo med sendestart kl. 2015.

 

Lest disse?

Haslum til NM-semi!

Hør hva Kristian Kjelling sier før semifinalen i Drammenshallen:

HUSK SEMIFINALE dhk – Haslumonsdag 15nov kl 20:30 i Drammenshallen.Vi sees på håndballfest 🙂

Posted by Drammen Håndballklubb on Monday, 13 November 2017